Avoimet työpaikat

Tuu meille töihin!
0942550559

Oletko sinä Uuvan uusi työntekijä? Katso tämänhetkiset avoimet työpaikat ja hae meille töihin jo tänään! Etsimme jatkuvasti joukkoomme osaavia ja kehityshaluisia työntekijöitä.

Lakimies, Helsinki

Haemme oikeustieteen maisteria vakituiseen työsuhteeseen lakitiimiimme. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi alan ammattilainen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän, mahdollisuuden kehittää osaamistasi riita-asioiden parissa sekä viihtyisän työympäristön. Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Keskeisin työtehtäväsi on monipuolisten riita-asioiden hoitaminen tuomioistuimessa. Hoidat itsenäisesti päämiestemme toimeksiantoja koko riita-asiain prosessin läpi. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu erilaisia yhtiön sisäisiä sekä viranomaisselvityksiä muun muassa rahapesulainsäädännön ja tietosuojan parissa. Tehtävässäsi pääset oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi kollegoiden kannustuksella.

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta suoritettua oikeustieteen maisterin tutkintoa. Päätehtävänäsi tulee olemaan päämiestemme edustaminen tuomioistuimissa, joten toivomme, että täytät edellytykset luvan saaneen oikeudenkäyntiavustajan tittelin saamiseksi. Erityistä etua on siis suoritetusta asianajajatutkinnosta tai vähintään yhden vuoden kokemuksesta soveltuvista lakimiehen tehtävistä. Katsomme eduksesi myös muun kokemuksen prosessioikeuden, tietosuojan sekä rahanpesulainsäädännön parissa.

Edellytämme lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi. Toivomme myös, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kyky omaksua uusia järjestelmiä. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, huolellinen sekä hyvät neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot omaava.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittää taitojasi monipuolisten tehtävien parissa. Työyhteisömme on joustava ja kannustava, jossa olet enemmän kuin osa koneistoa. Työaika on 37,5 tuntia viikossa ja tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy valituksi tulleen henkilön osaamisen perusteella, joten jos mielenkiintosi heräsi, jätäthän hakemuksen, vaikka et täyttäisikään kaikkia vaatimuksia!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille jo tänään osoitteeseen [email protected], sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan viestisi yhteydessä myös palkkatoiveesi, sekä milloin voit aloittaa työskentelyn. Haku päättyy 15.3.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakimies Alexandra Renwall maanantaisin ja perjantaisin klo 10.00–11.00 p. 050 5999 028 tai [email protected]

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Ruotsin- ja suomenkielisiä palveluneuvojia, Helsinki

Uuva Oy on vuonna 1991 perustettu 100 % suomalainen laskun elinkaaren hallinnan palveluita tuottava yritys. Tarjoamme laskutus-, perintä-, rahoitus- ja lakipalveluita. Arvoihimme kuuluvat positiivisuus, innovatiivisuus ja vastuun kantaminen.

Oletko kenties uusia haasteita vailla ja haluatko olla osana kasvavan yrityksen menestystarinaa? Mikäli koet asiakaspalvelun ja ongelmien ratkaisemisen omaksesi, etkä kaihda hankaliakaan tilanteita, vaan saat haasteista energiaa ja lisäpotkua itsellesi, olet etsimämme henkilö.

Haemme kahta ruotsinkielistä ja yhtä suomenkielistä palveluneuvojaa kasvavaan porukkaamme, mielellään hyvällä huumorilla höystettyjä positiivisia elämänasenteita omaavia osaajia. Asiakaskokemus ja sen laatu ovat meille tärkeitä, joten arvostamme mikäli pystyt palvelemaan asiakkaitamme suomen kielen lisäksi ruotsin- ja englannin kielellä.

Palveluneuvojana pääset työskentelemään yhteistyössä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, joka tapahtuu pääosin puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta, sekä monipuoliset laskun elinkaaren hallintaan liittyvät tehtävät, kuten:

 • Saatavien kokonaisvaltainen seuranta ja hoito
 • Asiakkaiden neuvominen
 • Maksujärjestelyistä sopiminen
 • Vapaaehtoisen ja oikeudellisen perinnän hoitaminen
 • Laskutus- ja rahoituspalveluiden tuki.

Toivomme sinulta

 • Kokemusta asiakaspalvelutyöstä puhelimitse
 • Omaat asiakaskeskeisen ajattelun ja ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen merkityksen
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä
 • Kokemusta perintä-, luotto-, tai rahoitusalalta.

Tarjoamme sinulle

 • Monipuoliset työtehtävät laskutuksen, perinnän ja rahoituksen parissa
 • Joustavan ja kannustavan työyhteisön, jossa olet enemmän kuin osa koneistoa
 • Osittaisen etätyömahdollisuuden
 • Viihtyisän työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa. 

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ja ansioluettelosi meille jo tänään osoitteeseen rekry(at)uuva.fi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Yvonne Nyqvist, tiistaisin ja torstaisin klo 10.00-11.00 p. 040 767 9745 tai rekry(at)uuva.fi. Yhteystiedot on tarkoitettu vain hakijoita varten. 

Finska- och Svensktalande servicerådgivare, Helsingfors

Uuva Oy är grundat 1991 och är ett 100 % finskt företag som erbjuder tjänster vad gäller hantering av fakturans hela livscykel. Vi erbjuder fakturering, inkasso, finansiering och juridiska tjänster. Våra värderingar inkluderar positivitet, innovation och ansvar.

Är du kanske utan nya utmaningar och vill vara en del av ett växande företags framgångssaga? Om du känner att kundservice och problemlösning är för dig, samt att du är innovativ och du räds inte besvärliga situationer. Från utmaningarna får du extra boost och energi, om detta stämmer på dig, då är du personen vi letar efter.

Vi söker två svensktalande och en finsktalande servicerådgivare till vårt växande team, gärna experter med positiv livsinställning kryddad med gott humör. Kundupplevelsen och dess kvalitet är viktigt för oss, så vi uppskattar om du kan betjäna våra kunder på finska, engelska samt svenska.

Som servicerådgivare får du arbeta I samarbete med vår professionella personal. Huvudsysslan gäller kundservice, som huvudsakligen utförs via telefon och elektroniska kanaler, samt mångsidiga uppgifter relaterade till fakturahantering, såsom:
 • Omfattande kontroll och hantering av fordringar
 • Rådgivning till kunder
 • Överenskommelse om betalningsarrangemang
 • Hantering av frivillig och rättslig inkasso
 • Stöd för fakturering och finansiella tjänster.

Vi hoppas av dig

 • Erfarenhet av kundtjänst via telefon
 • Du har ett kundcentrerat tänkande och förstår vikten av en god kundupplevelse
 • God IT-kompetens och förmåga att ta till sig nya system
 • Erfarenhet av inkasso, kredit eller finansieringbranschen.

Vi erbjuder dig 

 • Mångsidiga arbetsuppgifter inom fakturering, inkasso och finansiering
 • En flexibel och uppmuntrande arbetsgemenskap där du är mer än en bara en del av maskineriet
 • Delvis möjlighet till distansarbete
 • Trivsam arbetsplats med bra transportförbindelser.

Vi kräver stort förtroende från våra anställda, så dina kredituppgifter bör vara i ordning.

Intresserad? Var modig och skicka gärna din ansökan och CV redan idag till rekry(at)uuva.fi. Vi behandlar ansökningarna under ansökningstiden och fyller i de lediga platserna när rätt personer har hittats. 

För mer information om detta jobb, vänligen kontakta Yvonne Nyqvist, servicechef, per telefon 040 767 9745 på tisdagar och torsdagar från 10:00 till 11:00 eller via e-post rekry(at)uuva.fi. 

Oikeustieteen opiskelija palveluneuvojan tehtävään, Helsinki

Uuva Oy on vuonna 1991 perustettu 100 % suomalainen laskun elinkaaren hallinnan palveluita tuottava yritys. Tarjoamme laskutus-, perintä-, rahoitus- ja lakipalveluita. Arvoihimme kuuluvat positiivisuus, innovatiivisuus ja vastuun kantaminen.

Haemme oikeustieteen opiskelijaa vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelutiimiimme. Työsuhde on osa-aikainen, joten se sopii hyvin esimerkiksi opintojesi oheen. Keskeisempiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset laskun elinkaaren hallintaan liittyvät tehtävät, erityisesti oikeudellisen perinnän parissa. Työhön sisältyy muun muassa:

 • Summaaristen haastehakemusasioiden hoitaminen käräjäoikeudessa 
 • Yrityssaneerausten, velkajärjestelyjen ja konkurssiasioiden hoitaminen
 • Lakipalveluiden avustavat tehtävät

Mikäli olet työssäsi tarkka ja huolellinen, olet luonteeltasi rohkea ja sinulla on hyvät tiedon soveltamisen ja ongelmanratkaisutaidot, voit olla etsimämme henkilö. Olet lisäksi kärsivällinen, otat vastuun tehtävistäsi, olet kiinnostunut jatkuvasti kehittymään työssäsi ja sinulla on kykyä toimia ajoittain kiireisessäkin työympäristössä. Eduksesi on myös tuntemus suomalaisesta oikeusjärjestelmästä ja laskun elinkaaresta.

Toivomme sinulta

 • Oikeustieteen opintoja n. 120 opintopisteen verran
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.
 • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä.

Tarjoamme sinulle

 • Monipuoliset työtehtävät laskun elinkaaren ja oikeudellisen perinnän parissa.
 • Joustavan ja kannustavan työyhteisön, jossa olet enemmän kuin osa koneistoa. 
 • Osittaisen etätyömahdollisuuden.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ja ansioluettelosi meille jo tänään osoitteeseen [email protected], sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat lakimiehemme Sanna Heiskanen ja Alexandra Renwall maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00–11.00 p. 040 767 9745 tai [email protected] Yhteystiedot on tarkoitettu vain hakijoita varten.

Ruotsinkielinen palveluneuvoja

Oletko kenties uusia haasteita vailla ja haluatko olla osana kasvavan yrityksen menestystarinaa? 

Mikäli koet asiakaspalvelun ja ongelmien ratkaisemisen omaksi, olet innovatiivinen etkä kaihda hankaliakaan tilanteita, vaan päinvastoin, saat haasteista energiaa ja lisäpotkua itsellesi, olet tällöin etsimämme henkilö.

Haemme lisävahvistusta kasvavaan porukkaamme, mielellään hyvällä huumorilla höystettyä positiivista elämänasennetta omaavaa osaajaa. Keskeisempiin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, joka tapahtuu pääosin puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta sekä monipuoliset laskun elinkaaren hallintaan liittyvät tehtävät, kuten:

 • laskun elinkaaren hallinta
 • perinnän hoitaminen
 • maksusuunnitelmien laatiminen sekä niihin liittyvä valvonta
 • erinäisten sopimusten perustaminen perintäjärjestelmään
 • yrityssaneerausten, velkajärjestelyjen ja konkurssiasioiden kokonaisvaltainen hoito
 • saatavien kokonaisvaltainen seuranta ja hoito
 • päämiesten neuvominen ja opastus perintäasioissa.

Kaikilta työntekijöiltämme edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

TARJOAMME SINULLE

01. Yksilöllisen perehdytyksen perintäalaan sekä laskun elinkaaren hallintaan

02. Mahtavat tiimikaverit sekä rennon työyhteisön kokonaisvaltaisen tuen

03. Kilpailukykyisen palkkauksen

04. Monipuoliset työtehtävät

-

ARVOSTAMME

01. Sujuvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa

02. Aikaisempaa kokemusta perintä-, luotto-, tai rahoitusalalta

03. Soveltuvaa kaupallista koulutusta 

04. Hyviä tietoteknisiä taitoja 

-

Käsittelemme hakemuksia sekä haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajan aikana, joten älä jää aikailemaan vaan laita hakemuksesi ja ansioluettelosi meille jo tänään osoitteeseen [email protected].Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja kyseisestä työtehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Talasmäki puhelimitse 040 767 9745 tiistaisin ja torstaisin klo 9-11:30 välisellä ajalla tai sähköpostitse [email protected]

Svensktalande servicerådgivare

Är du kanske utan nya utmaningar och vill vara en del av ett växande företags framgångssaga? Om du känner att kundservice och problemlösning är för dig, samt att du är innovativ och du räds inte besvärliga situationer. Från utmaningarna får du extra boost och energi, om detta stämmer på dig då är du personen vi letar efter.

Vi letar efter ytterligare förstärkning för vårt växande team, helst en person med en positiv attityd till livet kryddat med gott humör. Kundupplevelsen och dess kvalitet är viktigt för oss, så vi kräver att du kan betjäna våra kunder på både finska och svenska.

Som servicerådgivare får du arbeta i samarbete med vår professionella personal. Huvudsysslan gäller kundservice, som huvudsakligen utförs via telefon och elektroniska kanaler, samt mångsidiga uppgifter relaterade till fakturahantering, såsom:

 • hantering av fakturans livscykel
 • inkassohantering
 • uppgörande av betalningsplaner och tillhörande kontroll
 • upprättande av olika avtal i inkassosystemet
 • hantering av företagsanering, skuldsanering och konkursärenden
 • övervakning och hantering av fordringar
 • rådgivning och vägledning till våra kunder gällande inkassoärenden

Vi kräver stort förtroende från våra anställda, så dina kredituppgifter bör vara i ordning.

Vi erbjuder dig

01. Individuell introduktion vad gäller arbetsuppgifter

02. Fantastiska arbetskamrater och ett omfattande stöd från en fungerande arbetsgemenskap

03. Konkurrenskraftig lön

04. Mångsidiga arbetsuppgifter

-

Vi uppskattar

01. God engelska i tal och skrift

02. Tidigare erfarenhet av inkasso-, kredit- eller finansbranschen

03. Lämplig utbildning

04. Goda IT-färdigheter

-

Vi behandlar möjligtvis ansökningar och anordnar intervjuer redan under ansökningsperioden, så var inte sen, skicka in din ansökan och ditt CV till oss redan idag [email protected]. Vi fyller platsen efter att ha hittat en lämplig person.

För mer information om detta jobb, vänligen kontakta Tanja Talasmäki, servicechef, per telefon 040-7679745 på tisdagar och torsdagar från 9 till 11:30 eller via e-post [email protected].

Senior Ohjelmistosuunnittelija

Oletko kyllästynyt olemaan suuren koneiston pienenä rattaana vailla aitoa tunnetta työsi vapaudesta? Oletko luonteeltasi luova ongelmanratkaisija? Haluatko valita oman tapasi toteuttaa ja johtaa erilaisia ohjelmointi- ja kehittämistehtäviä?

Etsimme IT-tiimimme vetovastuuseen +3 vuoden työkokemuksen omaavaa Senior Ohjelmistosuunnittelijaa / Senior Software Developeria. Vastuullesi kuuluu IT-hankkeiden ja -projektien koordinointi, resursointi, läpivienti sekä tulosten raportointi johdolle. Omalla osaamisellasi ja kiinnostuksellasi pidät meidät teknisen osaamisen ja -kehityksen kärjessä. Virität yhdessä kanssamme ohjelmistotuotantomme koneiston tikkiinsä.

Pääteknologiamme ovat Python/Django, Linux, Bootstrap ja HTML/CSS/JS. Ideaalihakijalla on nämä hallussa tai halua oppia työskentelemään kyseisten teknologioiden kanssa. Työsi tekemiseen tarvitset kuitenkin enemmän asiantuntemuksesi kanavointia järjestelmäsuunnittelun sekä liiketoiminnan asettamien tavoitteiden ylittämiseksi.

Hae tehtävään tästä

Ohjelmistosuunnittelija

Oletko juuri valmistunut tai valmistumassa koulutusta? Etsitkö vielä ensimmäistä työpaikkaa, jossa päästä kehittymään ohjelmistokehityksen huippuosaajaksi? Eivätkö nykyiset tehtäväsi istu visioosi ohjelmistotyön luovuudesta?

Jos sisäinen äänesi huutaa ”kyllä!”, saatat olla etsimämme Ohjelmistosuunnittelija / Software Developer IT-tiimiimme Helsinkiin.

Asiantuntijanamme sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työsi toteutukseen omien vahvuuksiesi ja intressiesi pohjalta. Uskomme, että IT-tiimimme kanssa työskentely sekä jatkuva ajatusten kanssa sparrailu takaavat kasvusi ohjelmistokehityksen huippuosaajaksi.

Hae tehtävään tästä
Tule meille ohjelmistosuunnittelijaksi upeaan tiimiimme

Avoin hakemus

Voit lähettää meille avoimen työhakemuksen osoitteeseen [email protected]

Laita viestin otsikoksi “Avoin työhakemus”.

tarjoamme Sinulle

01. Huikeat tiimikaverit sekä rennon työyhteisön tuen.

02. Koulutuksen toimialamme erityispiirteisiin.

03. Kilpailukykyisen palkkauksen