Meistä

Olemme 100 % suomalainen laskun elinkaaren hallinnan palveluita tuottava yritys. Tarjoamme kokonaisvaltaista laskujen elinkaaren hallintaa sisältäen laskutus-, perintä-, rahoitus- ja lakipalvelut.

Meistä

Olemme 100 % suomalainen laskun elinkaaren hallinnan palveluita tuottava yritys. Tarjoamme kokonaisvaltaista laskujen elinkaaren hallintaa sisältäen laskutus-, perintä-, rahoitus- ja lakipalvelut.

Mikä Uuva?

Uuva Oy on 100% suomalainen laskun elinkaaren hallinnan palveluita tuottava yritys. Nimemme Uuva kunnioittaa yrityksemme lappilaisia juuria. Uuva on lyhenne sanasta ”uuvana”, joka on Lapin tuntureilla, erityisesti Inarin ja Enontekiön alueilla, yleisenä elävä varpukasvi. Tämä kasvi tunnetaan erityisesti sitkeydestään ja sopeutumisestaan erilaisiin kasvupaikkoihin. Tällaisena me myös näemme itsemme. Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä luomme työpaikkoja Suomeen ja vahvistamme sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia. Liiton jäsenyys tuo esille arvopohjaamme suomalaisen työllisyyden edistäjänä

Yrityksemme syntyi 1990-luvun alussa perintäyhtiöksi. Vuosien varrella palvelumme ovat kehittyneet koko ajan ja tänä päivänä tarjoamme kokonaisvaltaista laskujen elinkaaren hallintaa sisältäen laskutus-, perintä-, rahoitus- ja lakipalvelut. Voimme luvata, että meillä sinua palvelevat aina vahvan ammattitaidon omaavat taloushallinnon, perinnän ja juridiikan asiantuntijat. Asiantuntijamme osaavat vankalla kokemuksellaan valita juuri oikean toimintatavan kohtaamiinne haasteisiin.

Tähän me uskomme

Jokainen asiakkaan antama toimeksianto on tärkeä ja ansaitsee yksilöllisen ja laadukkaan palvelun.

On pyrittävä aina aktiiviseen yhteistyöhön sekä toimeksiantajan että velallisten kanssa.

Palvelu on toteutettava aina lain ja hyvän perintätavan mukaisesti.

Palvelun käytön tulee olla niin yksinkertaista, että kuka tahansa pystyy siihen.

Missio ja visio

Missiomme on auttaa yrityksiä menestymään paremmin olemalla heille se "pelastava käsi".

Visiomme on olla johtava suomalainen laskun elinkaaren hallintaa harjoittava yritys.

Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä
Olemme Suomen Perimistoimistojen liiton jäsen
Olemme Suomen Yrittäjien jäsen
Olemme Veronmaksajien jäsenyritys
Olemme Luotettava kumppani

Arvomme

Positiivisuus

Positiivisuus merkitsee meille sitä, että olemme aina iloisia ja ystävällisiä asiakkaitamme sekä työkavereitamme kohtaan.

Innovatiivisuus

Innovatiivisuutemme näkyy jatkuvana pyrkimyksenä kehittää itseämme ja toimintatapojamme, jotta palvelumme olisi mahdollisimman tehokasta ja ketterää.

Vastuun kantaminen

Vastuun kantaminen ilmenee arvoissamme siten, että haluamme kantaa vastuumme yhteiskuntamme kehityksessä, olemalla kotimainen vaihtoehto asiakkaidemme talouden haasteissa. Olemme sitoutuneet siihen, että tehtävät hoidetaan huolellisesti ja sovitun mukaisesti.

 

Uuvan vuosi 2022 numeroina

Yhteensä
6060
toimeksiantoa

liikevaihto
11.0
miljoonaa euroa

Yhteensä
473 0
toimeksiantoa

noin
0
upeaa asiakasta

Liikevaihto
6.50
miljoonaa euroa

Myynti

 

[email protected]

020 721 84 96

Myyntimme palvelee sinua arkisin klo 9.00–16.00.

020 -yritysnumeroihimme soitettaessa puhelun hinta on 8,28 snt/puhelu.

Asiakaspalvelu

 

[email protected]

09 4134 5151

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9.00–16.00.