Merit Aktiva


Merit Software Oy:n päätoimiala on ohjelmistojen kehitys ja tukkukauppa. Kehitämme ja myymme selainpohjaista Merit Aktiva kirjanpito- ja laskutusohjelmaa.

Merit Software Oy:n kirjanpito- ja laskutusohjelmalla sekä yrittäjät että kirjanpitäjät voivat laatia yrityksen kirjanpidon helposti ja nopeasti.

Merit Aktiva | Referenssi | Uuva
Pienet yrittäjät saavat maksun myyntilaskuihinsa nopeammin.
Annamari Havukainen, Merit Software Oy

Lähtötilanne


Annamari Havukainen, kirjanpito- ja ohjelmistokonsultti, Merit Software Oy:

Merit Aktivan käyttäjät toivoivat ohjelmaan toimintoa, jolla saisivat haettua myyntilaskuilleen rahoituksen ja lähetettyä laskut perintään suoraan ohjelmasta.

Merit Aktivasta ei voinut aikaisemmin lähettää myyntilaskuja rahoitukseen ja perintään. Asiakas lähetti maksumuistutukset ohjelmasta ja tarvittaessa toimitti laskut perintään itse.

Suurin osa Merit Aktivan käyttäjistä on pieniä yrityksiä ja tavoitteenamme factoring-kumppanin kanssa on auttaa näitä yrittäjiä, joilla on hitaasti maksavia asiakkaita. Pienet yritykset eivät yleensä voi odottaa maksua 30–60 päivää. Kun he voivat rahoittaa myyntilaskunsa, saavat he varat liiketoimintansa hoitamiseen heti.

Tulokset


Merit Aktivasta on nyt mahdollista lähettää myyntilaskut Uuvalle rahoitettaviksi ja Uuva hoitaa siten myös mahdollisen perinnän yrityksen puolesta. Pienet yrittäjät saavat maksun myyntilaskuihinsa nopeammin.

Projekti vaati muutaman tapaamisen Uuvan ja Merit Aktivan välillä, jonka jälkeen päästiin ohjelmoimaan Merit Aktivan ja Uuvan rajapintayhteys.

Lähtötilanne


Jouni Varpelaide, Operative Partner & Sales, Wanha Satama Interactive Oy:

Aloitimme yhteistyön Uuvan kanssa saatavien perinnässä ja se laajeni melko pian laskurahoitukseen, joka on meille optimaalinen kassanhallinnan työkalu: voimme valita, minkä verran kulloinkin käytämme rahoituspalvelua. Haimme joustavaa, yrittäjämyönteistä saatavien kotiuttamisen ratkaisua, ja sellaisen Uuvasta saimme.

Voisimmeko auttaa sinua laskun elinkaaren hallinnassa?


Siinä tapauksessa kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Myynti

 

Robin, myyntipäällikkö

robin(at)uuva.fi

020 721 84 96