Omenaboksi


Omenaboksi on turkulainen IT-alan yritys. Suunnittelemme ja toteutamme esimerkiksi tietokantoja hyödyntäviä verkkopohjaisia ohjelmistoja. Päätuotteemme on Varastomaisteri -liiketoimintasovellus.

Omenaboksi | Referenssi | Uuva
Suosittelemme Uuvaa erityisesti yhteistyön sujuvuuden sekä ongelmatilanteiden nopeiden ratkaisujen vuoksi.
Ron Lammi, Omenaboksi

Lähtötilanne


Ron Lammi, Omistaja, Omenaboksi:

Olimme etsineet yhteistyökumppania e-laskutuksen ja perinnän toteuttamiseen jo pidempään, mutta sopivaa ehdokasta ei ollut löytynyt. Haasteiksi osoittautuivat integraatioiden monimutkaisuus Varastomaisterin ja ehdokkaiden omien sovellusten välillä, sekä aikataulujen yhteensovittaminen

Aikaisemmin perintätoimet suoritettiin manuaalisesti Varastomaisterin asiakkaiden omien perintäyritysten kautta. E-laskutus hoidettiin manuaalisesti lataamalla tiedostot välittäjälle, tai lähettämällä ne paperisena/sähköpostitse eteenpäin. Tämä osoittautui ongelmalliseksi, erityisesti uudemmille asiakkaille, kun samaan aikaan jouduttiin tutustumaan useisiin eri järjestelmiin Varastomaisterin lisäksi.

Yhteistyöllä Uuvan kanssa tavoiteltiin asiakkaiden laskutuksen ja perinnän yksinkertaistamista kertaheitolla. Tarkoituksena oli siis poistaa asiakkailta tarve laskutuksen ja perinnän ylimääräisistä välivaiheista, sekä mahdollistaa laskujen lähettäminen asiakkaalle modernisti parilla napin painalluksella.

Tulokset


Uuvan kautta saimme kaikki aikaisemmin tarvitsemamme ominaisuudet kytkettynä Varastomaisteriin Uuvan tarjoaman rajapinnan kautta.

Projekti aloitettiin keskustelemalla yrityksemme ja asiakkaidemme tarpeista. Uuvalta saimme nopeasti selkeät ratkaisuehdotukset tarpeisiimme. Kun kartoitus oli tehty, alettiin projektia työstämään Uuvan IT-puolen kanssa. Käytännössä loimme yhteydet Uuvan ja Varastomaisterin järjestelmän välille, jonka jälkeen asiakkaidemme laskutus- ja perintätoimet yksinkertaistuvat huomattavasti.

Suosittelemme Uuvaa erityisesti yhteistyön sujuvuuden sekä ongelmatilanteiden nopeiden ratkaisujen vuoksi.

Lähtötilanne


Jouni Varpelaide, Operative Partner & Sales, Wanha Satama Interactive Oy:

Aloitimme yhteistyön Uuvan kanssa saatavien perinnässä ja se laajeni melko pian laskurahoitukseen, joka on meille optimaalinen kassanhallinnan työkalu: voimme valita, minkä verran kulloinkin käytämme rahoituspalvelua. Haimme joustavaa, yrittäjämyönteistä saatavien kotiuttamisen ratkaisua, ja sellaisen Uuvasta saimme.

Voisimmeko auttaa sinua laskun elinkaaren hallinnassa?


Siinä tapauksessa kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Myynti

 

Robin, myyntipäällikkö

robin(at)uuva.fi

020 721 84 96