Suomen Asuntoneuvoja Oy


Suomen Asuntoneuvoja ostaa tai rakennuttaa sijoitusasuntoja ja myy niitä asuntosijoittajille. Sijoittamisen tueksi Asuntoneuvoja tarjoaa myös hallinnointi-, remontointi-, ja isännöintipalveluita. 

Suomen Asuntoneuvoja | Referenssi | Uuva
Uuva on apuna Asuntoneuvojan kaikissa osa-alueissa mahdollistamassa uskottavat maksukehotus- sekä perintätoiminnot.
Mikko Finne, Suomen Asuntoneuvoja Oy

Lähtötilanne


Mikko Finne, Talous & osakas, Suomen Asuntoneuvoja Oy:

Haasteena meillä oli perintätyön automatisointi suuren vuokralaskutusvolyymimme takia. Haimme tulevalta yhteistyökumppanilta helppoutta, kustannustehokuutta ja läpinäkyvyyttä. Uuvan ratkaisu oli ensimmäinen, joka otettiin käyttöön ja joka täytti tarpeemme. Kartoitustapaamisen ja hintakeskusteluiden jälkeen sovimme tietojen migroinnista / viemisestä Uuva Online -palveluun sekä käyttäjäkoulutuksesta henkilökunnallemme.

Tulokset


Olemme olleet aktiivisesti mukana kehittämässä Uuva Onlinea. Uuva Onlinen kautta pyörii joka kuukausi noin 1400 laskua suorituksineen. Yhteistyömme tuloksena olemme pystyneet skaalaamaan toimintaamme ja palveluamme hallinnon ja talouden osalta. Tähän on ollut apuna uskottava perintätoiminta vuokralaisten sekä muiden asiakkaidemme suuntaan.

Suosittelen Uuvan palveluita, sillä heillä on erittäin hyvät ja pätevät sekä asiakaspalveluhalukkaat sekä kyvykkäät yhteyshenkilöt sekä toimiva järjestelmä

Lähtötilanne


Jouni Varpelaide, Operative Partner & Sales, Wanha Satama Interactive Oy:

Aloitimme yhteistyön Uuvan kanssa saatavien perinnässä ja se laajeni melko pian laskurahoitukseen, joka on meille optimaalinen kassanhallinnan työkalu: voimme valita, minkä verran kulloinkin käytämme rahoituspalvelua. Haimme joustavaa, yrittäjämyönteistä saatavien kotiuttamisen ratkaisua, ja sellaisen Uuvasta saimme.

Voisimmeko auttaa sinua laskun elinkaaren hallinnassa?


Siinä tapauksessa kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Myynti

 

Robin, myyntipäällikkö

robin(at)uuva.fi

020 721 84 96