Talliosake


Talliosake toimii vuokralaisten hallintapalveluna ja vuokranvälittäjänä kiinteistöalalla.

Talliosake | Referenssi | Uuva
Arvostamme sitä, että tarpeemme käytiin tarkasti läpi, jotta Uuvan oli mahdollista luoda riittävä ymmärrys toiminnastamme. Järjestelmä pystyy taipumaan kompleksiseen kokonaisuuteemme ja yhteistyössä on tahtotila ratkaista haasteemme.
Maarit Helander, Talliosake

Lähtötilanne


Maarit Helander, Johtaja, vuokrauspalvelu, Talliosake:

Toimintamme on melko kompleksista ja siinä on useita ulottuvuuksia, joka asettaa haasteen laskutus­yhteistyö­kumppanille. Meillä oli toinen kumppani, mutta toiminnan kehittyessä sekä kasvaessa ja tätä kautta saadessa uudenlaisia ulottuvuuksia sekä haasteita, tarvitsimme myös uudenlaisia työkaluja laskutuksen hoitamiseen.

Tavoittelimme Uuvan kanssa yhteistyötä, jossa pystytään vastaamaan erilaisiin tarpeisiin, sekä riittävän kattavaan raportointiin huomioiden eri osa-alueiden raportointitarpeet. Lisäksi selkeän järjestelmän, joka mahdollistaa suuremmankin kokonaisuuden sujuvan hallinnan.

Arvostamme sitä, että tarpeemme käytiin tarkasti läpi, jotta Uuvan oli mahdollista luoda riittävä ymmärrys toiminnastamme. Uuvan järjestelmä pystyy taipumaan kompleksiseen kokonaisuuteemme ja yhteistyössä on tahtotila ratkaista haasteemme. Saimme perehdytyksen ja sen lisäksi olemme yhteistyössä kehittäneet järjestelmää ja raportointia tarpeitamme vastaavaksi.

Tulokset


Olemme erittäin tyytyväisiä Uuvaan ja erityisesti siihen, että heillä palvelussa asiakkuuden omistajuus ja vastuu näkyy ja tulee todeksi meille kaikkien Uuvan ihmisten toiminnassa, ei ainoastaan puheissa.

Järjestelmällisen prosessin vuoksi, kuitenkin inhimilliset asiat huomioiden, voimme luottaa siihen, että laskutus toimii luotettavasti. Asioiden hoito ulkopuolisen tahon toimesta säästää omaa työaikaamme, kun tiedämme Uuvan hoitavan asiaa ammattimaisesti ja luotettavasti eteenpäin.

Kehittyvän ja kasvavan toimintamme tukena näemme tärkeänä tahdon joustaa ja tehdä myös tarpeidemme mukaisia muutoksia järjestelmään. Tämä on meille äärimmäisen tärkeä asia, mikä pitkälti takaa yhteistyömme jatkuvuuden myös tulevaisuudessa

Voisimmeko auttaa sinua laskun elinkaaren hallinnassa?


Siinä tapauksessa kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Myynti

 

Robin, myyntipäällikkö

robin(at)uuva.fi

020 721 84 96