Huomioimme koronaviruspandemian vaikutukset

Huomioimme koronaviruspandemian vaikutukset cover

Huomioimme koronaviruspandemian vaikutukset

Viime keväästä asti yhteiskuntajärjestystämme on järisyttänyt COVID-19 pandemia, joka on aiheuttanut inhimillistä kärsimystä niin kodeissa, kouluissa kuin työpaikoillakin.

Usein kärsimys ilmenee myös taloudellisena ahdinkona niin, että työpaikkoja menetetään, yrityksiä kaatuu ja arjen jaksaminen vaikeutuu. Vaikeina aikoina voi olla tuskallista selvitä myös säännöllistä laskuistaan ja muista velvoitteistaan.

Olemme yhdessä toimeksiantaja-asiakkaidemme kanssa ottaneet huomioon maassamme vallitsevan vaikean ajan keväästä 2020 lähtien mm. niin, että myönnämme tavanomaista pidempiä maksusuunnitelmia ja toteutamme saatavien eräpäivien siirtoja maltillisesti.

Tarjoamamme laskurahoituspalvelut auttavat myös asiakkaitamme selviämään tänä vaikeana ajanjaksona. Katsomme, että nämä toimenpiteet auttavat kaikkia asiakkaitamme pääsemään hankalien aikojen yli ja näin kannamme oman pienen osuutemme siinä, että kansantaloutemme säästyy kaikkein pahimmilta kolhuilta.

Olethan meihin ajoissa yhteydessä

Älä pelkää ottaa meihin yhteyttä myös nyt, kun monella on vaikeaa. Kouluttautuneet ammattilaisemme pystyvät neuvomaan sinua perimiimme saataviin liittyvissä maksuvaikeuksissa ja löydätte yhdessä varmasti hyvän lopputuloksen saatavien maksamiseen liittyen.

Asiakaspalvelumme auttaa:

  • puhelimitse arkisin klo 9–16 numerossa 09 4134 5151
  • sähköpostitse [email protected]