Uusi vuosi­kymmen, uusi nimi ja uudet palvelut – KTC Finland vaihtaa nimekseen Uuva

Tervehdys,

Olemme julkaisseet uuden nimemme, Uuvan. Saatatkin arvata, että olemme tästä kaikesta innoissamme. Olemme jo usean vuoden ajan miettineet täydellistä brändimuutosta ja samalla päätimme, että nyt on hyvä aika vaihtaa nimeä.

Nimeksi valikoitui Uuva, joka kunnioittaa yrityksen lappilaisia juuria. Uuva on lyhenne sanasta "uuvana", joka on Lapin tuntureilla yleisenä elävä varpukasvi.

Kyseessä on pelkästään brändimuutos – puhelinnumeromme, henkilöstömme, y-tunnuksemme, ja muut asiat, pysyvät ennallaan muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Muutoksia tulee seuraaviin asioihin

• sähköpostimme tulevat tästä eteenpäin @uuva.fi-päätteisestä osoitteesta
• Uuva Onlineen (ent. KTC Online) pääset kirjautumaan 31.1.2020 saakka osoitteesta: https://online.ktc.fi/login/. Tämän jälkeen Uuva Onlineen kirjaudutaan osoitteesta: https://online.uuva.fi/login/. Huom! Vaikka kirjautumisosoite Onlineen muuttuu, tunnuksenne eivät muutu.

Uudistetut palvelut 2020

Palvelumme kehittyvät koko ajan. Emme koe itseämme enää pelkkänä perintäyhtiönä, josta yhtiömme tarina alkoi. Tänä päivänä tarjoamme kokonaisvaltaista laskujen elinkaaren hallintaa sisältäen laskutus-, perintä-, rahoitus- ja lakipalvelut.

Online-palvelumme on muuttumassa Q1/2020 aikana Uuva Cloudiksi. Olemme kehittäneet Cloudia yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta siitä tulisi mahdollisimman helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen.

Cloudissa voit seurata reaaliaikaisesti koko laskun elinkaaressa tapahtuvat muutokset. Cloudiin tulee myös täysin uusia palveluita, kuten Valvomo ja luottotietokyselyt.

Tiedotamme Uuva Cloudista lisää alkuvuoden 2020 aikana.

Kotisivut palvelevat tammikuusta lähtien kolmella eri kielellä

Kotisivumme (https://uuva.fi) palvelevat tammikuusta eteenpäin kolmella eri kielellä: suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Näin pystymme palvelemaan mahdollisimman hyvin toista kotimaista kieltä puhuvien asiakkaidemme lisäksi englanninkielisiä asiakkaitamme.

Uuva on tänä vuonna John Nurmisen Säätiön joululahjoittajana

Tänä vuonna halusimme antaa joululahjoituksemme John Nurmisen Säätiölle, joka tekee arvokasta työtä Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi.

Kiitos, että olet meidän asiakkaanamme. Toivotamme sinulle oikein hyvää joulua ja menestystä vuoteen 2020!

Ystävällisin terveisin

Tapio Järvinen
Toimitusjohtaja
Uuva Oy