Confetti Oy


Confetti on vuonna 2006 perustettu leivonta- ja juhlatarvikkeiden maahantuoja. Confetilla on seitsemän myymälän franchise-ketju ja aktiivinen verkkotukkukauppa. Confetin kasvu on keskittynyt tukkupuoleen, joka aiheuttaa paineita myös maksutapahtumien tehokkaaseen hoitoon.

Confetti | Referenssi | Uuva
Yhteydenpito Uuvan kanssa on helppoa ja joustavaa. Nyt jopa pienetkin perintä­toimeksiannot ovat kustannus­tehokkaita tehdä.
Petri Tuomela, Confetti Oy

Lähtötilanne


Petri Tuomela, Perustaja, Confetti Oy:

Uuva valikoitui perintätoimistoksemme kustannustehokkaan perintäsysteeminsä vuoksi. Aiemmin pienten viivästyslaskujen perintä oli kohtuuttoman kallista ja perinnästä saatu hyöty hyvin huono. Läpinäkyvä perintäprosessi on selkeä ja helppo asiakkaalle. Yhteydenpito Uuvan kanssa on myös helppoa ja joustavaa.

Tulokset


Nyt jopa pienetkin perintätoimeksiannot ovat kustannustehokkaita tehdä. Uuvan mainitseminen muistutuslaskussa on vaikuttanut positiivisesti heikommin maksavien asiakkaidemme maksukäyttäytymiseen, ja perintään siirtämistä ei enää tarvitse lykätä suurien perintäkulujen vuoksi.

Luottotappiomme ovat rajoittuneet konkurssitapauksiin, muuten kaikki perinnät on suoritettu loppuun tehokkaasti ja nopeasti.

Lähtötilanne


Jouni Varpelaide, Operative Partner & Sales, Wanha Satama Interactive Oy:

Aloitimme yhteistyön Uuvan kanssa saatavien perinnässä ja se laajeni melko pian laskurahoitukseen, joka on meille optimaalinen kassanhallinnan työkalu: voimme valita, minkä verran kulloinkin käytämme rahoituspalvelua. Haimme joustavaa, yrittäjämyönteistä saatavien kotiuttamisen ratkaisua, ja sellaisen Uuvasta saimme.

Voisimmeko auttaa sinua laskun elinkaaren hallinnassa?


Siinä tapauksessa kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Myynti

 

Robin Baarman, myyntipäällikkö

robin.baarman(at)uuva.fi

050 593 5773