Petri Tuomela, Perustaja, Confetti Oy:

Uuva valikoitui perintätoimistoksemme kustannustehokkaan perintäsysteeminsä vuoksi. Aiemmin pienten viivästyslaskujen perintä oli kohtuuttoman kallista ja perinnästä saatu hyöty hyvin huono. Läpinäkyvä perintäprosessi on selkeä ja helppo asiakkaalle. Yhteydenpito Uuvan kanssa on myös helppoa ja joustavaa.

Tulokset


Nyt jopa pienetkin perintätoimeksiannot ovat kustannustehokkaita tehdä. Uuvan mainitseminen muistutuslaskussa on vaikuttanut positiivisesti heikommin maksavien asiakkaidemme maksukäyttäytymiseen, ja perintään siirtämistä ei enää tarvitse lykätä suurien perintäkulujen vuoksi.

Luottotappiomme ovat rajoittuneet konkurssitapauksiin, muuten kaikki perinnät on suoritettu loppuun tehokkaasti ja nopeasti.

Lähtötilanne


Jouni Varpelaide, Operative Partner & Sales, Wanha Satama Interactive Oy:

Aloitimme yhteistyön Uuvan kanssa saatavien perinnässä ja se laajeni melko pian laskurahoitukseen, joka on meille optimaalinen kassanhallinnan työkalu: voimme valita, minkä verran kulloinkin käytämme rahoituspalvelua. Haimme joustavaa, yrittäjämyönteistä saatavien kotiuttamisen ratkaisua, ja sellaisen Uuvasta saimme.

Voisimmeko auttaa sinua laskun elinkaaren hallinnassa?


Siinä tapauksessa kerro meille tarpeistasi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Myynti

 

Robin, myyntipäällikkö

robin(at)uuva.fi

020 721 84 96